Om Dragør Gymnasterne » Opvisning

Hvert år i slutningen af april/starten af maj afsluttes vores sæson med en stor opvisning. Her får alle hold mulighed for at vise for forældre, bedsteforældre, venner og veninder, hvad de har lært og øvet på gennem sæsonen. 

Opvisningen afholdes i Hollænderhallen og indledes med en indmarch, hvor alle deltager. Herefter kommer et nøje planlagt program, hvor holdene enkeltvis - og nogle gange sammen - viser deres serier og oplæg. Dagen afsluttes med udmarch, hvor alle også deltager. 

For trænerne og de øvede gymnaster er dette en stor dag fyldt med glæde, sommerfugle i maven og en kulmination af hele sæsonen. Alle vore gymnaster skal have en god oplevelse, osse de yngste og de nye gymnaster  - og ikke at forglemme alle vores tilskuere - det hjælpes vi selvfølgelig ad med. Det er altid glade og trætte medlemmer, der går hjem og siger tak for sæsonen, når dagen er ovre. 

Trænerne kommer med information om tidspunkter, dragter osv, når der udsendes tilmelding til opvisningen. 

Afhængig af hold tillægges et mindre beløb for deltagelse i opvisningen. Dette beløb dækker blandt andet musik, lys og dragter til opvisningen. 

Tilmelding
Tilmelding skal ske personligt og sammen med betaling.
Tilmeld dig her
Besøg vores side
Dragør Gymnasterne - www.dragoergymnasterne.dk - Email: dragoergymnasterne@gmail.com