Tilmelding » Info om tilmelding

Info om tilmelding:

 

Tilmelding på børnehold.

 

Når du tilmelder dit barn, skal du skrive barnets navn og fødselsdato og år, og om barnet er pige eller dreng.

Det er IKKE forældres navn, fødselsdag eller køn, der skal angives.

 

Barnet skal tilmeldes et hold, der passer til barnets alder - altså opfylde vores alderskriterier - se forsiden. 
OBS: Meldes et barn på et forkert hold, kan der IKKE garanteres for, at der er plads på et andet hold.
  

Såfremt du har mistanke om, at du har skrevet forkert ved dit barns fødselsdag eller køn, bedes du være ansvarlig og selv rette det via din profil. På forhånd tak.

 

Læs venligst dette før du tilmelder dig et hold i Dragør Gymnasterne:


Har du/dit barn før været tilmeldt online i foreningen? - Hvis Ja: Indtast mobilnr eller mailadresse og kode.
Koden følger den enkelte person.
Glemt adgangskode - tryk på tekstdelen og få tilsendt en ny kode.

Er du/dit barn ny i foreningen eller har du/dit barn ikke før været tilmeldt online? Gå til fanen "Medlems login" og opret en profil, når du har tilmeldt dig/dit barn på holdet.
 

Når du tilmelder dig et hold:

Udfyld venligst skemaet med alle oplysninger - check om de er korrekte, inden du slutter af. Tilmelder du dit barn, skal du bruge barnets navn.

Husk også at læse holdbeskrivelsen u/Sæsonplan, så du er sikker på, at det er det rigtige hold, du tilmelder dig/dit barn.

Email, fastnet- og mobil nummer er meget vigtige. Check venligst, at disse er korrekte, inden du afslutter tilmeldingen. Er telefon og email forkert, kan vi ikke komme i kontakt med dig. Vi bruger email til at sende vigtige meddelelser omkring undervisningen.

Når et hold er fyldt op oprettes en venteliste til det pågældende hold. Denne venteliste giver dig mulighed for at få tilbudt plads, såfremt der bliver en plads ledig. Derfor opfordrer vi til, at du tilmelder dig ventelisten.
 

OBS: Imens du tilmelder dig et hold, er pladsen reserveret til dig i systemet. Det vil forekomme, at systemet modtager flere tilmeldinger til samme hold på samme tid. Det kan i nogle tilfælde betyde, at holdet registreres som fyldt op. Det behøver ikke være tilfældet. Prøv derfor igen 5-10 minutter igen, hvis du får besked om, at der er venteliste.

 

Du modtager en kvittering, når din tilmelding er gået igenenm systemet. Hvis ikke bør du straks gå ind i din registrering og check din emailadresse. 

Er emailadressen korrekt, bedes du straks sende en email til kassereren Niels Peter O. Brandi for at få oplyst, om tilmeldingen er gået igennem. Denne kvittering bedes gemt og medbragt, når du møder op på holdet. Kasserens email er np@casabrandi.dk.


 


Tilmelding
Tilmelding skal ske personligt og sammen med betaling.
Tilmeld dig her
Besøg vores side
Dragør Gymnasterne - www.dragoergymnasterne.dk - Email: dragoergymnasterne@gmail.com