Sæson 21/22 » Vores trænere
Dennis Keller:   
Indehaver af Dance Agency.

Uddannet danselærer via De Danske Danseskoler.
Eksamineret i Jazz, Klassisk Ballet, Disco, Hip Hop, Jitterbug, Rock'n'Roll samt Standard- og Latindans.
Derudover eksamineret i pædagogik, undervisningslære og anatomi/fysiologi.

Udover at undervise på danseskolerne koreograferer og stager Dennis også film og tv og teater.
Senest i filmen "Lykke Per" af Bille August, samt TV2s "Badehotellet",

Har også undervist bl.a. Musicalakademiet i Fredericia og Statens Teaterskole i København.
Dennis benyttes også som gæsteunderviser og foredragsholder i virksomheder, på skoler og i idrætsforeninger.
Anne Axelgaard:                 
Jeg er 33 år gammel og kommer fra Jylland, hvor jeg har været træner for flere børnehold, både i spinggymnastik og rytmik.
Jeg har i flere år været aktiv gymnast på Ribe Repræsentationshold, efter at jeg havde været på Vesterlund gynastikefterskole. 
I 2017 flyttede jeg til Dragør sammen med min mand og vores søn Mads.
Nu skal jeg være en del af trænerteamet på FamilieGuf 3 år og jeg glæder mig.
Sara Thordal Jensen:                 
Jeg skal være trænere for familieguf 3 år. Jeg er mor til Christine på 3 år og Alexander på 6 år. Christine var med på familieguf 2 år sidste år, her fik jeg fornøjelsen af at få gymnastik ind under huden igen. 
Jeg gik til gymnastik i min barndom og som teenager, hvor jeg også var trænere for børn i alderen 3-6 år. Jeg glæder mig til at have det sjovt sammen med børn og forældre på holdet. 
Katinka Olesen:                 
Jeg er mor til Julius på 3 år, som sidste år var med på holdet Familieguf 2 år. 
På trods af min manglende erfaring ingen for gymnastik, har jeg sagt ja til at tage udfordringen op, som træner på Familieguf 3 år, da der manglede trænere. Jeg glæder mig til denne udfordring og håber at kunne være med til at lave nogle sjove og hyggelige timers gymnastik. 
Cathrine Støy:                 
Jeg hedder Cathrine, og jeg skal undervise på Familieguf 3 år og Familieguf 4 år. Jeg er opvokset i Dragør, og har været en del af Dragør Gymnasterne det meste af min opvækst. Jeg var træner i foreningen seks sæsoner på forskellige børnehold. 

Jeg er uddannet folkeskolelærer og arbejder til daglig på en skole i Københavns kommune. Jeg har desuden flere forskellige trænerkurser fra DGI. 

Jeg bor i Dragør sammen med min kæreste Rasmus og vores søn August på 3 år. Jeg glæder mig til igen at blive en del af Dragør Gymnasterne!
Hannah Engelsen:   
Jeg hedder Hannah og skal i år været med på familie guf 2 år teamet, hvor min datter skal starte. jeg har før været træner i Dragør gymnaster i 11 sæsoner, hvor jeg bladet andet havde Gym, Sjov og Ballade (4-5år) og er nu glad for at været tilbage efter 2 års pause, jeg læse til pædagog med speciale i dagtilbud, for mig er det vigtig at gymnastik er sjovt og vi få brugt vores kroppe, og få nogle gode time sammen som hold og en et godt samarbejde.
David Hemmingsen:

Jeg hedder David og er træner på fart fis og ballade drenge og piger

Jeg skal igang med min 7. sæson som træner i DG
Starte som famileguf træner hvor mine børn gik og de er nu aktive på andre hold i klubben
Er aktiv i bestyrelsen i DG som bestyrelse medlem

Maja Kindler:

Jeg er 24 år gammel, og har været en del af Dragør Gymnasterne det meste af mit liv,  først som aktiv gymnast, dernæst som træner. 
Jeg har haft drenge- og familieguf hold de sidste 3 år og har i år, for første gang, fået lov at træne pigerne også, og det glæder jeg mig meget til! 
Jeg står klar til september med spændende lege, udfordrende redskabsbaner og en masse sjov og ballade! 

Emil Jørgensen:
Emil er uddannet idrætslærer fra Paul Petersens Idrætsinstitut, og har en bachelor i Idræt og Ernæring på Københavns Universitet. Han har dyrket springgymnastik det meste af sit liv, og har de seneste år suppleret med parkour, akrobatik og movement.
I undervisningen fokuserer Emil på at inddrage nye, spændende og udfordrende elementer fra flere forskellige bevægelsesgrene.
Emil startede som helt ung selv i Dragør Gymnasterne.
Robin Petersen:   

Robin har en bachelor i Idræt fra Københavns Universitet, hvor ham ligeledes er i gang med at læse en kandidatgrad i Humanfysiologi. Han er tidligere uddannet idrætslærer fra Paul Petersens Idrætsinstitut, og arbejder i sin hverdag med sårbare unge på en skole i Herlev.

Igennem sine studier på både KU og Paul Petersens Idrætsinstitut, har Robin bl.a. beskæftiget sig en del med redskabs- og springgymnastik, og har siden januar 2017 været en del af trænerteamet på springholdene i Dragør Gymnasterne.
Gitte Laursen:

Jeg er 52 år og har været en del af træner teamet i Dragør gymnasterne i snart 25 år. Jeg er selv aktiv gymnast i foreningen og har været en del af Dragør Gymnasterne side jeg var barn

Jeg er uddannet pædagog med linjefagene sundhed, krop og bevægelse, med afsluttende bachelor i idræt og sprog.
Jeg har udover min pædagoguddannelse også en diplom i ” social inklusion for børn i en udsat position. Jeg har diverse kursus igennem DGI med fokus på leg, læring, dans og bevægelse.

Mit Fokus i træningen er: det at gå til gymnastik skal være en rigtig god oplevelse for alle, både gymnasten og forældrene – gymnasten skal udfordres, men ikke presses, og det at være en del af et gymnastik fællesskab skulle gerne give en følelse af og troen på ” at jeg kan godt, måske ikke første gang jeg prøver noget nyt - men så næste gang”
Til dagligt arbejder jeg som inklusionspædagog på Dragør skole
Jeg skal være træner på holdene:                                       
· Rytmepiger 6 år og Rytmepiger 7 til 8 år
· vikar på Familie guf
Lisbeth Bo Petersen:
Jeg er mor til Amanda og Andrea, og har været aktiv i foreningen i tre sæsoner, og som træner på Familiegufholdene i to sæsoner og glæder mig til endnu en sæson.
Jeg er gammel rytmegymnast, men har byttet gymnastikken ud med moderne dans de sidste par år. Gymnastikken er stadig meget vigtigt for mig, og vil gerne give det videre. Derfor glæder jeg mig til at indgå i trænerteamet på Familieguf 2 år, hvor vi skal svinge, klappe, hoppe og danse og have det hyggeligt, både store og små!
Dorrit Elise Sørensen:
Jeg har danset siden jeg var barn. Som voksen har jeg udover dansen også dyrket jazzballet og step inden jeg i 1974 startede som gymnast i Dragør Gymnasterne. 
I år 2000 startede jeg som træner for motionshold for voksne. Kort tid efter gennemførte jeg DGI instruktør uddannelse i "Målrettet træning" og har siden deltaget i flere af DGI's kurser. 
Mit fokus er på at få gennemarbejdet alle muskler i kroppen og styrke mave og ryg (korsettet) samt skabe en god og hyggelig stemning på holdet, så god motion bliver til sjov motion.
Linda Skou:
Har dyrket forskellige former for idræt gennem hele livet og har undervist i aerobic/gymnastik i over 30 år - heraf 10 år i Dragør Gymnasterne.
Er uddannet Aerobicinstuktør samt Pilates- og EFFEKT-instruktør, og har deltaget i mange forskellige slags kurser, i både ind- og udland gennem årerne.

 
Helle Wentzlau Martinsen
Jeg har taget en certificeret 600 timers yoga uddannelse, hos Misa Yoga v. Sally Tautoft. I uddannelsen indgår der et uddannelses forløb med eksamen i, Anatomi og Fysiologi, v. Fysioterapeut Charlotte Nielsen. 
Derudover er jeg Børne Yoga lære. Uddannelsen har jeg taget hos Blå Himmel Yoga v. Sisse Sigumfeldt.
Alberte Ingebrigtsen:
Jeg hedder Alberte og er 18 år gammel. Jeg elsker at danse og har selv gået hos Dragør gymnasterne i omkring 5 år og været rigtig glad for det. I min fritid er jeg meget sammen med mine venner og familie. Derudover træner jeg og laver lektier/afleveringer.
Sarah Neel Christensen:                 

Jeg hedder Sarah Neel Christensen.

Jeg er en glad og udadvendt pige som elsker at bevæge sig, være sammen med børn og have det sjov. Jeg har gået/går til sport og dans i mange år og synes det er rigtig sjov så det håber jeg at jeg kan give videre til andre. I min fritid kan jeg godt lig at dyrke sport eller være sammen med mine veninder og så har jeg jo en skole jeg der skal passe ved siden af. 

HJÆLPETRÆNERNE
Dragør Gymnasterne - www.dragoergymnasterne.dk - Email: dragoergymnasterne@gmail.com