Sæsonplan 2017-18 » Træner præsentationer
Bettina Valente Larsen:
Mit navn er Bettina Valente Larsen, mor til tvillinger på 19 år. Jeg holder meget af at løbetræne og i det hele taget holde mig aktiv. Jeg holder meget af musik og kan lide at bevæge mig til forskellige slags genre og rytmer fra hele verden. Det afspejles også i min undervisning. Jeg er uddannet instruktør i Latin mix, Feminin Fitness, Fitnessdans med latin Flavor, Dance It og Fræk Fitness. Mit mål for begge hold er, at give medlemmerne en vitaminindsprøjtning af danseglæde og få følelsen af at have gjort noget godt for sig selv. Det skal være sjovt selvom vi får sved på panden og vi skal have et smil på læben når vi går derfra igen. Med andre ord: Blive glad i låget.
Carina Mia Ulf Hall:
Carina er 33 år, og mor til Joshua på 2 år. Carina har lavet gymnastik og dans, siden hun var 3 år gammel og elsker al bevægelse til musik. Carina er uddannet Showdancer, Instruktør i Rytminsk gymnastik, tidligere Zumba instruktør og deltager jævnligt i både tekniske og inspirations kurser inden for børnegymnastik, dans for unge og voksne, samt forskellige former for fitness og trends. 
Carina har fokus på at på at få gymnastikken og dansen ind i kroppen på alle deltagere og udover scenen til publikum, når vi opviser. 
David Hemmingsen:
Jeg har min tredie sæson som instruktør i Dragør Gymnasterne. Jeg har tidligere undervist på Familiegufholdene, men i år er det drenge og pigehold 5-6 år.
Diana Sindhøj Nielsen:
Jeg hedder Diana og er mor til Emily på snart 4 og Eli på 1 1/2  år. Jeg gik med Emily på familieguf 2 sidste år og fortsætter i år, som træner, på familieguf 2 og 3 år. Jeg er selv tidligere springgymnast hos Dragør Gymnasterne, og har derudover været elite svømmer og træner på alle niveauer i Dragør svømmeklub.
Dorrit Elise Sørensen:
Jeg har danset siden jeg var barn. Som voksen har jeg udover dansen også dyrket jazzballet og step inden jeg i 1974 startede som gymnast i Dragør Gymnasterne. 
I år 2000 startede jeg som træner for motionshold for voksne. Kort tid efter gennemførte jeg DGI instruktør uddannelse i "Målrettet træning" og har siden deltaget i flere af DGI's kurser. 
Mit fokus er på at få gennemarbejdet alle muskler i kroppen og styrke mave og ryg (korsettet) samt skabe en god og hyggelig stemning på holdet, så god motion bliver til sjov motion.
Emil Jørgensen:
Emil er uddannet idrætslærer fra Paul Petersens Idrætsinstitut, og studerer til daglig idræt og ernæring på Københavns Universitet. Han har dyrket springgymnastik det meste af sit liv, og har de seneste år suppleret med parkour, akrobatik og movement.
I undervisningen fokuserer han på at inddrage nye, spændende og udfordrende elementer til en kreativ undervisning.
Emil startede som helt ung selv i Dragør Gymnasterne.
Emma Brix Laursen:
Jeg er 22 år og har være en del af foreningen siden jeg var 3 år gammel. De sidste 9 år har jeg være en del af både pige- og drengeholdene. Her har jeg fået massere af erfaring som både hjælpetræner, medtræner og de sidste sæsoner har jeg selv været ansvarlig træner for de forskellige dansehold. Jeg har en stor passion for at danse og elsker at sammensætte show og koreografier til forskellige aldersgrupper. Gennem min trænertid har jeg deltaget på en del kurser gennem DGI. med fokus på både leg, spring og bevægelse – samt dans.
Idræt har altid fyldt meget i mit liv, og jeg har både været på efterskole og højskole med fokus på idræt og bevægelse. I 2014 blev jeg student fra Rysensteen gymnasium, hvor jeg havde Idræt som linjefag. De sidste 2 år har jeg studeret idræt og ernæring på Københavns universitet. Jeg glæder mig meget til min 9. sæson i Dragør gymnasterne.
Gitte Laursen:
 Jeg 49 år og har i 20 år været en del af træner teamet i Dragør gymnasterne. Jeg er uddannet pædagog med linjefagene sundhed, krop og bevægelse, med afsluttende bachelor i idræt og sprog.
Jeg har udover min pædagoguddannelse også en diplom i ” social inklusion for børn i en udsat position. Jeg har diverse kursus igennem DGI med fokus på leg, læring og bevægelse, og har igennem DGI været på kursus for børn som har nogle udfordringer i deres hverdag – men som rigtig gerne vil gå til sport på de ”almindelige” hold som deres venner fra institutionen eller skolen.

Jeg arbejder i en af Dragørs institutioner, hvor jeg har ansvaret for planlægningen af det daglige pædagogiske motoriske arbejde, som foregår i institutionen.

Jeg er træner på holdene:
· Rytmepiger 5 til 6 år, 6 til 7 år og Rytmepiger 7 til 8 år
· Søndags vikar på Familieguf holdende 3 år og 4 til 5 år

Mit Fokus i træningen er: det at gå til gymnastik skal være en rigtig god oplevelse for alle, både gymnasten og forældrene – gymnasten skal udfordres, men ikke presses, og det at være en del af et gymnastik fællesskab skulle gerne give en følelse af og troen på ” at jeg kan godt, måske ikke første gang jeg prøver noget nyt - men så næste gang”
Janet van Dyk
Jeg er født i 1956 jeg er pædagog, mor til 3 og mormor til 5.
Jeg har altid brugt leg og bevægelse i mit virke som pædagog, og i de sidste år har jeg med stor glæde lavet yoga med børn fra 1-1½ år – 14 år.
Jeg blev uddannet børneyoga lærer i 2015 og mangler 3 moduler af min voksen yoga uddannelse, men har undervist voksne i yoga i et par år.
Josefine Stoltze Jensen:

Jeg er 13 år gammel. Jeg går i 8. klasse i Dragør og dyrker gymnastik i min fritid. Jeg var hjælpetræner sidste år på drenge 5-6 år og skal i år være hjælpetræner på fart, fis og ballade holdene.

Linda Skou:
Har dyrket forskellige former for idræt gennem hele livet og har undervist i aerobic/gymnastik i ca. 30 år - heraf 8 år i Dragør Gymnasterne.
Er uddannet Aerobicinstuktør samt Pilates- og EFFEKT-instruktør, og har deltaget i mange forskellige slags kurser, i både ind- og udland gennem årerne.

 
Lisbeth Bo Petersen:
Jeg hedder Lisbeth, er mor til Amanda fra 2013 og Andrea fra 2017 og har været aktiv i foreningen i to sæsoner og glæder mig til endnu en sæson.
Jeg er gammel rytmegymnast, men har de sidste par sæsoner danset moderne dans i stedet for at gå til gymnastik. Gymnastikken og sammenholdet er vigtigt for mig, og jeg glæder mig til at hjælpe til på Familieguf 3 år og 4-5 år, hvor vi skal svinge, danse og have det hyggeligt!
Maja Kindler:

Jeg er 23 år gammel, og har været en del af Dragør Gymnasterne det meste af mit liv,  først som aktiv gymnast, dernæst som træner. 
Jeg har haft drenge- og familieguf hold de sidste 3 år og har i år, for første gang, fået lov at træne pigerne også, og det glæder jeg mig meget til! 
Jeg står klar til september med spændende lege, udfordrende redskabsbaner og en masse sjov og ballade! 

Sascha Perriard:
Jeg er 37 år, udannet bioanalytiker og mor til 3 piger, Freja på 7 år, Olivia på 4 år og Nora på 2 år. 
Jeg har gået til forskellige typer af dans i mange år som barn/ung, blandandet disko, standard, latin og også aerobic.
Derudover har jeg danset på showdance hos Dragør gymnasterne i to sæsoner.
Det er første gang, jeg skal være træner på Gym, sjov og ballade i år, samt indgå i trænerteamet på Familieguf 2 år.
Jeg glæder mig meget til at være kreativt aktiv sammen med børnene (og forældrene), alt imens vi har det sjovt, samt til at se deres udvikling gennem sæsonen.  
Tjalfe Holmquist:
Tjalfe er uddannet idrætslærer fra Paul Petersens Idrætsinstitut, og er snart uddannet fysioterapeut. Igennem sine studier har han fået en masse redskaber til at kunne sammensætte en lærerig, og ikke mindst sjov undervisning.
Har gennem sine egne idrætserfaringer udviklet en stor kærlighed til bevægelse, leg og motorik, som han har stor glæde af at formidle videre til børnene.
Victoria Jerlev:
Jeg hedder Victoria og jeg er 16 år. Til dagligt går jeg i 1.g på N. Zahles Gymnasium i København. Jeg har danset og gået til gymnastik i snart 8 år hos Dragør Gymnasterne. Dette er min anden sæson som hjælpetræner i foreningen. Jeg nyder at dele min kreativitet inden for dans og elsker at bruge min tid på at lære fra mig.
Dragør Gymnasterne - www.dragoergymnasterne.dk. Email: dragoergymnasterne@gmail.com